2108161182 Μαραθωνοδρόμων 16, Κρυονέρι petrocheilosalex@gmail.com
Στάδιο 1
 
 
 
Στάδιο 1

Οι λόγοι για να εκπαιδευτεί ένας σκύλος δεν είναι μόνο η δύστροπη ή και άσχημη συμπεριφορά του σκύλου μας, αλλά βασικά η καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη, η καλύτερη και άνετη συμβίωση που σε κάνει να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις να έχεις ένα σκύλο σύντροφο. Για άλλα σκυλάκια από την άλλη πολλές φορές ο έλεγχος χάνεται και τα πράγμματα γίνονται πολύ δύσκολα, γι'αυτό το να εκπαιδεύσουμε τον σκύλο σας για να νιώθει και ο ίδιος χαρούμενος και να σας δείξουμε πώς πρέπει να του φέρεστε για να μπορείτε να συνεργάζεστε, είναι πραγματικά χαρά μας. Η εγγύηση της δουλειάς μας βρίσκεται στους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας απο το 1981. Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης και στην τιμή που βρίσκεται, πραγματικά δεν υπάρχει στην αγορά .Μπορείτε να το διασταυρώσετε! Το πρόγραμμα της βασικής υπακοής διαρκεί 40 ημέρες. Τις πρώτες 30 ο σκύλος μένει σε εμάς και εκπαιδευέται και τις 10 τελευταίες μέρες γίνεται προσαρμογή του ληδη εκπεδευμλενου σκύλου στον ιδιοκτήτη του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 Περπάτημα στο πόδι με ή χωρίς λουρί με αλλαγές κατευθύνσεων και ταχυτήτων
 Άλματα άνω του ενός μέτρου ύψους
 Άρνηση φόλας
 Παραμονή στη θέση "κάτσε" για ένα τέταρτο και στη θέση "χάμω" για 5 ώρες
 Μπλοκαρίσματα του ζώου από απόσταση 30 μέτρων και πανω σε διάφορες θέσεις καθώς και ανάκληση του ζώου.
 Κοινωνικοποίηση του ζώου, εκμάθηση καλών τρόπων, συμπεριφορά στο αυτοκίνητο και την κυκλοφορία
 Διόρθωση του χαρακτήρα σε νευρικά, αγχώδη, επιθετικά και φοβιτσίαρικα σκυλιά, όπως και μάθημα για άρνηση στις φόλες. 
 
Η μέθοδος μας στηρίζεται στην αγάπη για το σκύλο, στην πολυετή εμπειρία μας και στην τεχνογνωσία μας, ώστε ο σκύλος ουσιαστικά να μην ανχώνεται και να είναι πάντα χαρούμενος, αυτό αποτελεί και τον στόχο μας .
 
 
Στάδιο 2
 
 
 
Στάδιο 2
Στις μέρες μας όλο και περισσότερος κόσμος εκπαιδεύει τους σκύλους του για να τον  προφυλάξουν από τον κάθε κίνδυνο. Έτσι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου είναι πάντα εκεί για να μας προστατέψουν . 

(Α) για σκυλιά άμυνας
 Άμυνα, επίθεση, φρούρηση αντικειμένου, προστασία ιδιοκτήτου
 Ανίχνευση αντικειμένου ή ατόμου
 Μεταφορά αντικειμένου
 
(Β) για σκυλιά κυνηγίου
 Μπλοκαρίσματα και έλεγχος του σκύλου σε μεγάλες αποστάσεις και σε όλες τις θέσεις
 Διασταυρωμένη έρευνα
 Σταθερότητα φέρμας
 Ακινησία στο ξεπέταγμα του θηράματος και τον πυροβολισμό
 Συναίνεση
 Απόρτ και αναγκαστικό απόρτ
 
 
Στάδιο 3
 
 
 
Στάδιο 3

3ο Στάδιο: προσαρμογή στο άγριο θήραμα
 
Σαν αποκορύφωμα της όλης προσπάθειας ακολουθεί το τρίτο στάδιο με το οποίο προσαρμόζεται το νέο μας κυνηγόσκυλο σε πραγματικό κυνήγι. Αυτό γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον ιδιοκτήτη. Και ανάλογα την εποχή, τα σκυλάκια βγαίνουν στην μπεκάτσα, το ορτύκι και την πέρδικα, με σεβασμό στον πελάτη και με την καλύτερη δυνατή εκπαιδεύση που μπορεί να γίνει, με την εγγύηση του ονόματος μας. Σε πραγματικά πάρα πολύ καλές τιμές!